Logistikpatrullen – början på din byggkarriär

Intresserad av bra lön, praktisk erfarenhet och härliga kollegor? Då kan ett extrajobb i Logistikpatrullen vara något för dig!

Logistikpatrullen riktar sig till dig som är student eller arbetssökande och siktar på en framtid i bygg- och logistikbranschen. Genom att jobba extra i Logistikpatrullen får du lära dig hur logistikflödet på en byggarbetsplats fungerar från insidan – en bra merit för din framtida karriär. Samtidigt får du chansen att tjäna extra pengar och träffa härliga kollegor. Här kan du läsa några hälsningar från de som faktiskt jobbar i patrullen!

 

Logistikpatrullen

Vad är Logistikpatrullen?

Logistikpatrullen kommer till byggarbetsplatsen när byggnadsarbetarna gått hem och ser till att transportera in allt material som behövs dagen efter och ställa det på rätt plats. Det underlättar byggnadsarbetarnas vardag och gör att man kan utnyttja byggarbetsplatsen under fler av dygnets timmar. Det blir effektivare, helt enkelt.

 

Logistikpatrullen

Hur ser villkoren ut?

I Logistikpatrullen jobbar du 4-6 timmar en eller två kvällar per vecka. Lön och övriga villkor är reglerade i kollektivavtal. Efter avslutade studier har du bra möjligheter att gå vidare som leveransmottagare, leveransplanerare, logistikansvarig, arbetsledare logistik eller logistiksamordnare på något av våra byggprojekt runt om i Sverige. Det finns även goda möjligheter att få ett spännande jobb i övriga delar av Deromekoncernen som äger Svensk Bygglogistik.

 

Logistikpatrullen

Vem letar vi efter?

Du behöver inte ha tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg- eller logistikområdet, även om det förstås är önskvärt. Det viktiga är att du är intresserad av att förbättra bygg- och logistikbranschen tillsammans med oss. Du bör även kunna identifiera dig med och vilja jobba i ett företag som arbetar utifrån värderingarna sunt förnuft, ödmjukhet, serviceinriktat och innovativt.


Ansök