Grindvakt sökes till Svensk Bygglogistik AB i Linköping

Vi söker nu ytterligare person till en av våra Logistikentreprenader i Linköping.

Arbetsuppgifter:

Som grindvakt är du den som via monitorer och skärmar övervakar transporterna in och ut från byggområdet. Du kommer att ha frekvent kontakt över telefon men även viss fysisk kontakt med chaufförer för att se till så de följer de gällande logistikrutinerna och bokar sina transporter via vårt leveransplaneringssystem. Du kommer att ingå i ett litet team från Bygglogistik som tillsammans ute på byggområdet skall se till så att leveranserna sker enligt plan och optimera flödena på ett så bra sätt som möjligt – kopplat till vårt åtagande mot kund och övrig verksamhet som redan finns etablerade inom området. Alla leveranser ska ske med så lite störning och så säkert som bara är möjligt.

 

I tjänsten arbetar du främst med:

  • Övervakning av de olika in- och utfarter som finns in till byggprojektet.
  • Släppa in godkända och bokade leveranser och fordon på byggområdet.
  • Avisera leveranser enligt projektets bestämmelser.
  • Informera chaufförer om projektets logistikrutiner.
  • Notera avvikelser i samband med bokade och obokade leveranser samt rapportera övriga avvikelser knutet till projektets överenskommelser.
  • I vissa fall stötta och hjälpa vår Mottagningskontrollant i dennes arbete med viss arbetsrotation.

 

En mycket stor del av din arbetstid kommer att innebära ”övervakning” av den in- och utförsel av byggförnödenheter som krävs på ett större byggprojekt.

 

För att lyckas i rollen:

Som person är du mycket tålmodig och trivs du med att hålla ordning och reda om kring dig och förstår vikten av att följa de fungerande rutiner som ligger till grund för vår affär och åtagande inne på byggområdet. Du har en naturlig fallenhet för att ge den bästa av service i alla lägen. Då tjänsten kräver en hel del kontakter av olika slag bör du vara mycket bekväm med att obehindrat kommunicera såväl över telefon, mail som i direkta möten både på svenska och engelska. Vi finner det meriterande om du även behärskar andra språk.

Utöver ovan beskrivning bör du kunna känna igen dig i- och vilja arbeta utifrån våra värderingar: sunt förnuft, ödmjukhet, serviceinriktat och innovativt.

Du som söker har troligen erfarenhet av liknande kontroll- / övervakningsarbete sedan tidigare. Detta skulle kunna vara i form av exempelvis operatör, kontrollant eller liknande från industrin, processindustrin, bevakning eller transportsektorn.

Du som söker har en relevant gymnasieutbildning i grunden.

 

 Vi erbjuder:

För rätt person ser vi inga begränsningar för dig i vår expansiva fas och utveckling men vi vill gärna lära känna dig först, vilket innebär att vi erbjuder en provanställning på 6 månader som kan övergå i en tillsvidareanställning om vi trivs med varandra.

Vi ser gärna att du kan börja hos oss under vecka 33.

 

Ansökan:

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske före sista ansökningsdagen. Senaste ansökningsdag är den 24 juni 2019.

Vid eventuella frågor, ta kontakt med HR-chef Pierre Nyberg, 072 571 03 67.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

 

Klicka här för att ansöka