2017-03-09

Bygglogistik får en ny webb och ett nytt utseende

På Bygglogistik pratar vi ofta om att förändra branschen, men då måste man också våga förändra sig själv. Därför lanserar vi nu en helt ny webbplats, en ny logotyp och en ny grafisk profil.

Bygglogistik har utvecklats enormt mycket sedan starten för nästan 20 år sedan. Då arbetade vi mest med att lyfta in material på byggarbetsplatser, och beställarna i branschen visste knappt vad bygglogistik var. Än mindre hur mycket de kunde förbättra genom att effektivisera leveranserna till och från sina byggprojekt.

Idag ser det annorlunda ut. Bygglogistik har växt till ett hundratal medarbetare och arbetar med komplexa logistikfrågor på flera av Sveriges största byggprojekt. Ja, faktum är ju att vi inte längre bara sysslar med materialhantering. Idag är vi med genom hela kedjan – från den inledande logistikanalysen till logistikentreprenaden och intransporter efter ordinarie arbetstid.

Men det som vi har visat upp för våra kunder och medarbetare har inte riktigt hängt med i svängarna. Vår webb har sett exakt likadan ut i flera år och speglar inte riktigt längre vilka vi är eller vart vi vill. Samma sak gäller för vår logotyp och vår grafiska profil. Därför har vi nu tagit ett helhetsgrepp på vårt varumärke och uppdaterat både hur vi ser ut och vad vi säger om oss själva.

Med den nya webbplatsen och den nya grafiska profilen hoppas vi stå väl förberedda inför kommande års utmaningar. Vi är fast beslutna om att fortsätta höja logistikens roll på byggprojekt runt om i Sverige, och på sikt förändra hela byggbranschen.

Är du med?

 

URBAN WALLIN

VD och grundare av Bygglogistik

 

Ps. På bygglogistik.se hittar du inte bara en nytt och fräscht utseende och uppdaterad information om vårt erbjudande, utan även en helt ny tjänst. Vi kallar den “världens första logistikkalkylator” och det är precis vad det låter som – ett verktyg som hjälper dig att beräkna antalet leveranser till ditt nästa byggprojekt. Testa den här.