Logistikpatrullen

Logistikarbetare vid behov

Logistikpatrullen i Örebro söker nu dig som vill jobba extra utöver din andra huvudsakliga sysselsättning och tjäna extra pengar.

Logistikpatrullen kommer till byggarbetsplatsen när byggnadsarbetarna gått hem och ser till att transportera in allt material som behövs dagen efter och ställa det på rätt plats. Detta underlättar byggnadsarbetarnas vardag och gör att man kan utnyttja byggarbetsplatsen under fler av dygnets timmar. Det blir effektivare, helt enkelt. Logistikpatrullen är ett helägt dotterbolag till Svensk Bygglogistik AB. För mer info besök oss på: www.bygglogistik.se

Just nu vill vi komplettera och utöka vår Logistikpatrull i Örebro, som idag i huvudsak består av duktiga studenter med just dig som är yrkesarbetare och som vill jobba extra vid behov och tjäna extra pengar. Vi vet att mixen av din arbetslivserfarenhet och vilja tillsammans med studenternas vilja och driv bidrar till ökad dynamik ute på våra byggprojekt.

Utöver avtalsenlig lön, härliga kollegor och ett väletablerat koncept i ryggen får du även vara med och lära dig- samt ha möjlighet att bli en av våra framtida specialister inom just intransport av byggmaterial.

I Logistikpatrullen jobbar du 4-6 timmar en eller två kvällar per vecka. Lön och övriga villkor är reglerade enligt kollektivavtal.

Du som söker behöver inte ha tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg- eller logistikområdet men vi finner det meriterande. Du bör dock absolut vara nyfiken på att "få vara med" och förbättra bygg- och logistikbranschen tillsammans med oss. Vidare har du givetvis möjlighet att faktiskt arbeta 1-2 arbetspass per vecka. Du som söker bör även kunna identifiera dig med- och vilja jobba i ett företag som arbetar utifrån värderingarna sunt förnuft, ödmjukhet, serviceinriktat och innovativt.

Vi på Svensk Bygglogistik eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sista ansökningsdag är den 24 februari 2019. Intervjuer och tillsättning kan komma att göras löpande, så är du intresserad - skicka in din ansökan redan idag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vid eventuella frågor, vänligen ring Johan Börjesson, Projektledare, på tfn : 0727-230023

I denna rekrytering söker vi endast personer som har en annan huvudsaklig sysselsättning, d.v.s. har en anställning på minst 50% hos en annan arbetsgivare i grunden.

Vi har valt att hantera denna rekrytering i egen regi och undanber oss vänligen men bestämt all  kontakt från rekryteringsföretag och/ eller försäljare av annonseringslösningar.

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

PASSAR DU HOS OSS?

  • Du tycker om frihet och stort eget ansvar. Vi tror på entreprenörskap, nära relationer mellan chefer och kollegor och frihet under ansvar.
  • Du är öppen och vill framåt. Vi befinner oss i en expansiv period med många projekt, och saker kan ändras från en vecka till en annan.
  • Du förstår att laget är viktigare än jaget. Men inser också att om inte varje individ bidrar med det som just den personen ska göra, då fungerar inte laget och vårt arbete ute på projekten.
  • Du är en bra människokännare och har lätt för att skapa relationer. Du gillar möten med andra och är duktig på att ta människor med olika roller och bakgrunder.
  • Du gillar härlig stämning på jobbet! Och utanför jobbet. Två gånger om året samlas vi hela gänget och har roligt ihop, och vi har återkommande AW:s på våra kontor.

DIN RESA BÖRJAR HÄR.

Oavsett erfarenhet eller vilken position du är intresserad av har vi en karriärtrappa för alla. Här får du möjlighet att utvecklas och växa, både i din yrkesroll och som person. Ute i våra projekt jobbar du antingen som Mottagningskontrollant, Leveransplanerare eller Logistikansvarig. Vill du ta ännu mer ansvar kan du självklart klättra vidare till en position på något av våra kontor i Göteborg eller Stockholm. Här kan du läsa mer om rollerna och lära känna några av dina framtida kollegor: