Leveransmottagare

Leveransmottagare till Svensk Bygglogistik i Stockholm

Som Leveransmottagare är du den första personen som chaufförerna/ åkarna träffar innan de kommer in på byggområdet.

Svensk Bygglogistik AB är en partner som hjälper beställare av byggprojekt att tänka efter före kring hela logistikprocessen. Det sparar både tid och pengar, samtidigt som beställaren inte behöver fundera över hur man smartast hanterar alla tusentals transporter som kommer till ett byggområde och hur omgivningen påverkas av dem. För mer info om vår verksamhet: www.bygglogistik.se

Arbetsuppgifter: Som Leveransmottagare ute på ett av våra byggprojekt i Stockholm är du den första personen som chaufförerna/ åkarna träffar innan de kommer in på byggområdet. Du ingår i ett litet team från Bygglogistik som tillsammans ute på byggområdet skall se till så att leveranserna av byggmaterial sker enligt plan. Du bidrar till att optimera flödena på bästa sätt - kopplat till vårt åtagande mot kund, närboende och övriga verksamheter som redan finns etablerade inom området. Dessa leveranser ska ske med så lite störning och så säkert som bara är möjligt.

I tjänsten arbetar du främst med:

  • Leveransmottagning och avstämningar av leveranserna mot vårt affärssystem LogNet.
  • Släpper in godkända leveranser och fordon, utför mottagningskontroller i samband med intransport och noterar avvikelser i samband med bokade och obokade leveranser samt rapporterar övriga avvikelser knutet till projektets överenskommelser.
  • Aviserar felaktiga leveranser enligt projektets bestämmelser.
  • Informerar och kommunicerar frekvent med chaufförer och beställare i anslutning till byggområdet.
  • Samordnar lossningsplatser samt ser till så att dessa ytor och vägarna dit hålls fria och rena och är behjälplig vid lossningar av gods när sådant behov uppstår.

En stor del av din arbetstid och möten med våra leverantörer och övriga intressenter kommer att ske i utomhusmiljö i nära anslutning till byggområdet, så vi förutsätter att du gillar att få frisk luft och motion i ditt arbete.

För att lyckas i rollen: Som person har du en naturlig fallenhet för att ge den bästa av service i alla lägen och givetvis med ett leende på läpparna. Då tjänsten kräver en hel del kontakter av olika slag kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.  Vidare är du positiv och tålmodig och trivs du med att hålla ordning och reda och har inga problem att följa de fungerande rutiner som ligger till grund för vår affär och åtagande inne på området. Vi tror att du kan driva dig själv i din arbetsvardag och aktivt ta dig an den arbetsuppgift som ska prioriteras för stunden. Att möta någon av våra medarbetare från Bygglogistiks verksamhet ska alltid kännas trevligt, tryggt och seriöst.

Utöver ovan beskrivning bör du kunna känna igen dig i- och vilja arbeta utifrån våra värderingar: sunt förnuft, ödmjukhet, serviceinriktat och innovativt.

Du som söker har en relevant gymnasieutbildning i grunden. Du har arbetslivserfarenhet inom serviceområdet sedan tidigare och kanske har du tidigare arbetat inom kundtjänst, som receptionist eller liknande typ av arbete som krävt frekvent kontakt med kunder/beställare/leverantörer. Vi finner det meriterande om denna erfarenhet är kopplat till bygg, transport eller logistiksektorn sedan tidigare men det är absolut inget krav, vi vill ha rätt person med rätt attityd och inställning. Vidare är det en  fördel om du tidigare har arbetat i ett affärs-/ planeringssystem.

Vi på Svensk Bygglogistik eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder: Vi erbjuder en provanställning på 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om vi trivs med varandra. Hos oss får rätt person möjlighet att utvecklas med oss.

Ansökan: För mer information om vår verksamhet: www.bygglogistik.se .

Ansök senast 24 februari 2019. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor, ta kontakt med HR-ansvarig Pierre Nyberg, 072 571 03 67. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi har valt att hantera denna rekrytering i egen regi och undanber oss vänligen men bestämt all  kontakt från rekryteringsföretag och/ eller försäljare av annonseringslösningar.

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

PASSAR DU HOS OSS?

  • Du tycker om frihet och stort eget ansvar. Vi tror på entreprenörskap, nära relationer mellan chefer och kollegor och frihet under ansvar.
  • Du är öppen och vill framåt. Vi befinner oss i en expansiv period med många projekt, och saker kan ändras från en vecka till en annan.
  • Du förstår att laget är viktigare än jaget. Men inser också att om inte varje individ bidrar med det som just den personen ska göra, då fungerar inte laget och vårt arbete ute på projekten.
  • Du är en bra människokännare och har lätt för att skapa relationer. Du gillar möten med andra och är duktig på att ta människor med olika roller och bakgrunder.
  • Du gillar härlig stämning på jobbet! Och utanför jobbet. Två gånger om året samlas vi hela gänget och har roligt ihop, och vi har återkommande AW:s på våra kontor.

DIN RESA BÖRJAR HÄR.

Oavsett erfarenhet eller vilken position du är intresserad av har vi en karriärtrappa för alla. Här får du möjlighet att utvecklas och växa, både i din yrkesroll och som person. Ute i våra projekt jobbar du antingen som Mottagningskontrollant, Leveransplanerare eller Logistikansvarig. Vill du ta ännu mer ansvar kan du självklart klättra vidare till en position på något av våra kontor i Göteborg eller Stockholm. Här kan du läsa mer om rollerna och lära känna några av dina framtida kollegor: