Logistikpatrullen – början på din byggkarriär

Är du student och siktar på en framtid i byggbranschen? Är du intresserad av ett extrajobb som dessutom är en bra merit för karriären efter studierna? Då kan Logistikpatrullen vara något för dig.

Logistikpatrullen kommer till byggarbetsplatsen när byggnadsarbetarna gått hem och ser till att transportera in allt material som behövs dagen efter, och ställa det på rätt plats. Det underlättar byggnadsarbetarnas vardag och så utnyttjar man byggarbetsplatsen fler av dygnets timmar. Det blir effektivare, helt enkelt. På köpet lär du dig bygglogistikområdet från insidan och blir du ett fullfjädrat logistikproffs redan under studietiden.

I Logistikpatrullen jobbar du 4-6 timmar en eller två kvällar per vecka. Lön och övriga villkor är reglerade i kollektivavtal. Låter det intressant? Här kan du anmäla ditt intresse.

Vi gästföreläser kontinuerligt om våra expertområden i den akademiska världen och brukar dessutom ha studenter som genomför sina examensarbeten hos oss. Ett bra examensarbete är ofta en väg in på Bygglogistik eller hos någon av våra uppdragsgivare. Här kan du anmäla ditt intresse.