Administration

Administratör till Svensk Bygglogistik i Göteborg

Som administratör kommer du att få en viktig roll i den expansion vi är mitt inne i inom Svensk Bygglogistik AB

Arbetsuppgifter:

Som administratör kommer du att få en viktig roll i den expansion vi är mitt inne i inom Svensk Bygglogistik AB och vårt helägda dotterbolag Logistikpatrullen AB. Du blir primärt ”bryggan” mellan våra arbetstagare ute på våra olika projekt och vår ekonomifunktion. 

I tjänsten arbetar du främst med:

 • Löpande administration.
 • Förberedande arbete, avstämningar och sammanställning av olika underlag och tidrapporter till lönekörning.
 • Avtalshantering, registrering och utskick samt kontakt med facklig part.
 • Hantering av klädbeställningar.
 • Löpande uppdatering av olika dokument inkluderat t.ex. vår kompetensinventering och utbildningsadminstration.
 • Kallelser och övrig mail- och telefonkontakt med våra arbetstagare etc.

För att lyckas i rollen:

Som person har du en naturlig fallenhet för att både följa redan angivna rutiner och arbetsprocesser samtidigt som du snabbt ser vad som kan behöva justeras för att få den struktur och ordning i ditt dagliga arbete som krävs. Då arbetsuppgifterna kan komma att variera från en dag till en annan ser vi att du har ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt till ditt arbete där du ändå förstår vikten av att styra din tid och även dig själv för att kunna lösa dina uppgifter inom uppsatta tidsramar. För att kunna vara behjälplig med sammanställning av såväl löneunderlag som vissa grundläggande ekonomiska underlag och på sikt agera som back-up vid fakturering, bör du med fördel ha gjort liknande arbetsuppgifter tidigare som kan styrka din noggrannhet och förståelse.

Då tjänsten innefattar en hel del olika kontaktytor med såväl medarbetare ute på våra olika projekt runt om i landet som med vår personal på kontoren i Stockholm och Göteborg lägger vi stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. Vi kräver att du kan flytande svenska i tal och skrift då det är vårt koncernspråk.

Merparten av dina arbetsuppgifter kräver god allmänkunskap inom IT-system och verktyg inklusive officepaketet och då främst i excel. Tjänsten i sig är en naturlig utökning i och med vår expansion, vilket gör att det på sikt finns viss möjlighet att forma innehållet, dock med fortsatt administrativ inriktning. Placering är på vårt huvudkontor i Göteborg.

Utöver ovan beskrivning bör du kunna identifiera dig med- och vilja arbeta utifrån våra värderingar: sunt förnuft, ödmjukhet, serviceinriktat och innovativt.

Du har arbetslivserfarenhet inom liknande administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare och har en relevant gymnasieutbildning i grunden.

Vi erbjuder:

För rätt person ser vi inga begränsningar för dig i vår expansiva fas men vi vill gärna lära känna dig först, vilket innebär att vi erbjuder en provanställning på 6 månader som kan övergå i en tillsvidareanställning om vi trivs med varandra. Hos oss får rätt person möjlighet att utvecklas med oss.

Ansökan:

För mer information om vår verksamhet: www.bygglogistik.se .

Vår expansion gör att vi löpande behöver bra personer till vår verksamhet, så vänta inte med din ansökan utan sök idag.  Sista ansökningsdag är 6 augusti 2017. Vi tillämpar löpande urval, vilket gör att tillsättningen kan komma att göras innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor, ta kontakt med Pierre Nyberg, HR-ansvarig, 072 571 03 67. Tillträde enligt överenskommelse.

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

PASSAR DU HOS OSS?

 • Du tycker om frihet och stort eget ansvar. Vi tror på entreprenörskap, nära relationer mellan chefer och kollegor och frihet under ansvar.
 • Du är öppen och vill framåt. Vi befinner oss i en expansiv period med många projekt, och saker kan ändras från en vecka till en annan.
 • Du förstår att laget är viktigare än jaget. Men inser också att om varje individ bidrar med det som just den personen ska göra, då fungerar inte laget och vårt arbete ute på projekten.
 • Du är en bra människokännare och har lätt för att skapa relationer. Du gillar möten med andra och är duktig på att ta människor med olika roller och bakgrunder.
 • Du gillar härlig stämning på jobbet! Och utanför jobbet. Två gånger om året samlas vi hela gänget och har roligt ihop, och vi har återkommande AW:s på våra kontor.

DIN RESA BÖRJAR HÄR.

Oavsett erfarenhet eller vilken position du är intresserad av har vi en karriärtrappa för alla. Här får du möjlighet att utvecklas och växa, både i din yrkesroll och som person. Ute i våra projekt jobbar du antingen som Mottagningskontrollant, Leveransplanerare eller Logistikansvarig. Vill du ta ännu mer ansvar kan du självklart klättra vidare till en position på något av våra kontor i Göteborg eller Stockholm. Här kan du läsa mer om rollerna och lära känna några av dina framtida kollegor:

Christos, Mottagningskontrollant

”Som Mottagningskontrollant är jag Bygglogistiks ansikte utåt på byggprojektet. Jag jobbar operativt ute på byggarbetsplatsen, har nära kontakt med våra leverantörer och ser till att allt material kommer in på rätt plats, i rätt mängd och i rätt tid.”

Sandra, Leveransplanerare

”Som Leveransplanerare samordnar och koordinerar jag leveranserna till, från och på byggarbetsplatsen. Jag håller kontinuerlig dialog med våra leverantörer och samarbetspartners och planerar in intransporten av material i vårt leveransplaneringssystem LogNet.”